9 Ocak 2011 Pazar

HABİTAT Kanyon'da açıldı..


1964'te İngiltere'de ilk mağazasını açtıktan sonra hızla tüm dünyaya yayılan, modern ev mobilya ve aksesuarının dünyadaki öncülerinden kabul edilen Habitat, Türkiye'deki ikinci mağazasını Aralık'ta Kanyon'da açtı.

Avrupa'nın en sevilen dekorasyon ve tasarım markası Habitat, "Kullanılabilir tasarımların 'güzel', güzel tasarımların da 'kullanılabilir' olduğu" ilkesiyle, Kanyon'da toplam 1.000 m²'lik alanda yer alıyor. Koleksiyonunun %30'u her yıl yenilenen Habitat, Kanyon'daki yeni mağazasında yeni ve uygun fiyatları ile 3.500'e yakın çeşitte 40.000 ürününü satışa sunuyor.


Habitat, kendi tasarım ekibinin yanı sıra, dünyaca ünlü tasarımcılar ve yeni yeteneklerle de işbirliği yaparak güncel, eğlenceli ve eşsiz ürünleri bir araya getiriyor. Habitat için tasarım yapanlar arasında, dünyaca ünlü tasarımcılar Tom Dixon, Helena Christensen gibi isimler de yer alıyor.


Habitat, mobilyadan mutfak aksesuarlarına, aydınlatmalardan banyo ve bahçe ürünlerine kadar zengin ürünleriyle, yaşanılası sıcak ortamlar yaratmaktan zevk duyanları ve evine aşık olanları Kanyon'daki yeni mağazasına bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder