16 Şubat 2011 Çarşamba

Ünlü tasarımcıların Payless için yarattığı ayakkabılar şimdi Türkiye’de



Amerika’nın en büyük uzmanlaşmış aile ayakkabı zinciri olan Payless ShoeSource, Lela Rose, Christian Siriano ve Isabel Toledo gibi ünlü tasarımcıların eseri olan özel etiketli koleksiyonları, uygun fiyatlarla Türkiye'de. Payless ShoeSource’un Türkiye’deki ilk mağazası 16 Şubat Çarşamba günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açıldı. İkinci mağazayı 26 Şubat Cumartesi günü Optimum Alışveriş Merkezi’nde açmaya hazırlanan Payless ShoeSource, yılın ikinci yarısında İstanbul’da beş mağaza daha açmayı planlıyor.

Payless’te herkese, her beğeniye göre ayakkabı var
Ekoseli babetler, göz alıcı süslemelere sahip bez ayakkabılar, postacı çantaları, ekoseli el çantaları, Western tarzı çizmeler, desenli takunyalar ve espadriller... Bu ayakkabıların ortalama satış fiyatları kadınlar için 49,99 TL, erkekler için 89,99 TL ve çocuklar için 39,99 TL olacak.

Payless ShoeSource mağazalarında sayısız markanın yanı sıra ünlü New York’lu moda tasarımcısı Lela Rose tarafından tasarlanan ‘Lela Rose for Payless’, Project Runway’i kazanan Christian Siriano tarafından hazırlanan ‘Christian Siriano for Payless’ ve tasarımları ABD First Lady’si Michelle Obama tarafından giyilen Isabel Toledo tarafından hazırlanan ‘Isabel Toledo for Payless’ etiketlerini taşıyan Payless ShoeSource Tasarımcı Koleksiyonları da beğeniye sunuluyor. Amerika’da en çok satılan tasarımcı etiketli ayakkabılardan oluşan orijinal koleksiyonları, New York Moda Haftası’nda sergilendikten hemen sonra uygun fiyatlarla Payless ShoeSource mağazalarında satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder