5 Ocak 2012 Perşembe

KIŞ DÜĞÜNÜ








Çiftler genelde baharda düğün yapmak ister.Fakat kış düğününü mecburen de yapsanız ,kendiniz de isteseniz, ne olursa olsun kış düğününün hakkını verin.

İşte size kış düğünü için harika öneriler:

1-Eğer kış sezonunda evlenmeyi düşünüyorsanız “Buzlar kraliçesi” konseptinde fotoğraflar çektirmeyi unutmayın. Türlü aksesuarlar, beyaz bir kürk ve sahne makyajı ile kendinizi sanki bir moda çekiminde gibi hissedeceksiniz
2-Soğukta konuklarınızı unutmayın. Düğününüzü eğer kış aylarında düzenleyecekseniz ikramlarınızda ona göre olmalı. Sıcak çikolata, sıcak şarap gibi seçenekleri mutlaka menünüzde bulundurun. Bu harika fikir ile hem akılda kalıcı bir düğün yapmış olacaksınız hem de herkes sizin ne kadar ince düşünceli olduğunuzu anlayacak.

3-Madem yaz aylarında düğün yapan gelinler kadar rahat hareket edemeyeceksiniz sizde sezona göre hareket edin. Kış sezonu için uygun UGG botlar, kış temalı bir organizasyon, kar desenli bir pasta ve kozalaklı bir gelin buketi ile dezavantajı avantaja çevirebilirsiniz.


4-Dağ evinde bir düğün organizasyonu sizce de oldukça sıradışı değil mi? Bir düğün salonu, kokteyl salonu veya otel kiralar gibi özel günler için kiralayabieceğiniz villalar bulunuyor. Zevkinize göre dekore edebileceğiniz şömineli bir villada düğün yapmak oldukça farklı bir fikir.

5-Gelen misafirleriniz için kış sezonuna uygun hediyeler ikram edebilirsiniz. Masaların üzerne bırakacağınız küçük kutular içerisinde ıhlamur demeti veya sıcak çikolata tozu koyabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder